uFeel.me
ВЪПРОС
Автор: dobromirpenkov,  7 юни 2011 г. в 19:54 ч.
прочити: 309

 

Толкоз неспокойни погледи съм срещал,
браздата земна аз, додето съм орал,
от толкоз неспокойни погледи съм трепвал,
изпратени от тез самотни, чакащи сърца...

Сърцата чакащи с едно докосване бих стоплил,
сърцата страдащи със дума аз бих утешил,
но отминавах умълчан аз, без да ги докосна,
все отминавах тъй тревожния си трепет не разкрил...

И, омъдрял, все още днес се питам,
шифъра на тез греховни погледи неразгадал:
\"Дали е грях това, че съм отминал
и грях ли щеше да е да бях спрял?\"...

 09.03.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me