uFeel.me
ВЪПРЕКИ ВСИЧКО
Автор: Liliyanaandreeva,  11 април 2011 г. в 14:18 ч.
прочити: 188
ВЪПРЕКИ ВСИЧКО

Въпреки всичко,
въпреки хомота –
сърцето самичко
обича живота…

С него и душата
бленува, мечтае,
наказана до стената
щастие ви желае…

А вий не се чудете
на порива чист –
ръката поемете
светът е лъчист…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me