uFeel.me
ВАЛС
Автор: Lidis,  29 март 2011 г. в 11:53 ч.
прочити: 218
Животът ми е валс безкраен
и ненавиждам тъжния ви блус,
игран от вас с танцьор незнаен
с погрешни стъпки и без вкус.

За валса трябва чистота
и без пороци на душата,
политват в танца две крила,
сияйни да докоснат небесата.

Залят е блусът с простота
с прилепнали от похот две тела
и с тъжни бавни стъпки по земята
навява меланхолия с тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me