uFeel.me
ВЪДИЦА
Автор: idan,  24 юни 2011 г. в 18:30 ч.
прочити: 228

Импровизиран плаж
и морето си го има,
наместо пясък -
късичка трева,
но.. .какво от това.

Рибата не кълве - мирува,
на телата голи се любува,
нападне ли я глад,
скача в тигана,
ммм... късно е за обрат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me