uFeel.me
В твоя ден урожай с пълни шепи бери!(Etchi и krasimira1)
Автор: krasimira1,  10 март 2012 г. в 20:01 ч.
прочити: 485
С Ани наздравица вдигаме,
за да пожелаем здраве, късмет!

Жива вода от думи, когато прелива
и като славей пиле сладко чурулика
всяка капка – стъпка е на самодива,
осъмва приласкана в стръкче иглика.

Топлинка галеща, душа щом обвива
еликсир целебен накапва в сърце..
Дума пълна с обич тъгата изтрива
акостират усмивки на морно лице...

Разказва за бури, за пристани тихи
и рисува по пясък от спомени бряг
Мозайка мила - от детството щрихи.
Увива пролет храст на къщния праг.

Заскрежени мисли с жар разтопява,
догорява огън стар, прогонва дима.
Реки от чувства потичат... и напоява,
а филизи крехки превръща в цветя.

Вдъхновява деня с рефрен от романс
елегантна китара в ръце тяло извива.
И мелодия диша, за талант - реверанс
любов по петолиние нежност налива.

Ювелир е Живота, изкуство създава
Бързоноги стрелки препускат в зори,
отброяват година... и следата остава.
В твоя ден урожай, пълни шепи бери!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me