uFeel.me
В три и половина следобед
Автор: jina,  6 август 2009 г. в 15:20 ч.
прочити: 381
В три и половина следобед

Господ сяда, за да си почине.

Уморен от различни тревоги и спомени

запалва цигара и си приготвя пепелника.

Прокарва пръсти през косата си

и бърше с длан потта от челото си.

Предълга е пораснала брадата му

и му е тежко вече да я носи.

Има само 5 минути почивка,

5 минути, в които да не мисли

за абсолютно никого и за нищо.

Преди отново да се впусне

като луд да обикаля

всички пътища и посоки.

Преди отново да се замисли

и да си зададе въпроса

за смисъла на съществуването.

И има ли смисъл изобщо?

5 минути, в които да се преструва,

че да си Господ е велико и просто.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me