uFeel.me
В театъра на сенките
Автор: tinarosivoice,  25 септември 2009 г. в 22:32 ч.
прочити: 358
В театъра на сенките
се разминават в погледа
профил и анфас.
Защипана ръка
крещи в протест
пред грима...
Под мигли,
реалните думи
са в мисъл дочути...
Персонажи
от комедия сатирична
ранени в престрелка,
решават ребус лиричен...
различни и същи,
все така далечни
и немогъщи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me