uFeel.me
В такава рошава нощ съм гола безсъница
Автор: Jullie,  28 октомври 2010 г. в 00:11 ч.
прочити: 510


Пак развърза косите си тази рошава нощ.
Разсъблече се нежна фантазия.
По раменете и гладки - пътеки за някъде,
потекоха мисли неслучени.

Нощта ги прегърна, в задушаваща хватка,
и ги сви - до зародиш в илюзия.
Тишината проплака... В незатихваща болка,
да попие във мрака се молеше.

Появи се надеждица - тънка до скъсване,
едва се крепеше - пробудена.
Настаниха се сенки, от поредно очакване,
разкъсали воал за приспиване.

В такава рошава нощ съм гола безсъница.
Всяка стъпка навън е пробождане.
А ръцете крещят, все към тебе, за случване,
но... само себе си мога да чуя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me