uFeel.me
В такава нощ
Автор: Anita765,  15 август 2009 г. в 21:06 ч.
прочити: 637

Попиваш в косите ми, сякаш си вятър,
аз с трепет те скривам в нощния стих.
Сама родените думи тихо изплаквам
и те чертая със срички много красив.

По небето тогава стичат се капчици,
със пръстчета галят нежно стъклата.
Някъде прокрадва се едно очакване,
заплита се в пердетата, самотно чака,

да заспя и пак усмихната да се събудя.
Да усетя как донесъл си ми цветове
със които да рисувам пъстри пеперуди
и много топло, дълго скитало сърце.

В такава нощ мен просто ми се пише,
а тишината толкова прилича на сълза.
Обичам да мълча, а вятърът да срича
и мога по листовете бели само да валя.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me