uFeel.me
В такава нощ
Автор: Laska,  17 януари 2011 г. в 10:25 ч.
прочити: 431


Загърнат в плащ на зимна нощ,
севернякът
песента си пак подхвана,
а от очите на безмълвните звезди
сълзици оживели полетяха.
Вятърът ги води в зимен танц,
подмамва ги с дъха си,
сияещи в пируети ги завърта,
но спира,
внезапно се обръща
и самотни вледенени ги оставя.
А те, снишавайки се,
с почукване рисуват по прозорците
замръзнали мечти.

В такава нощ,

прошепни ме с кехлибарен глас
тихо,
много тихо,
да чуя само аз.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me