uFeel.me
В студа
Автор: Kaloian_noKing,  27 януари 2009 г. в 23:35 ч.
прочити: 257

В студа... в писъка на самотата,

фенери светят - залези без време.

Прокрадва се и лепне леден вятър,

в мрежата от клони арфа стене.

 

По запустели пейки сядат сенки,

загледани в безплътната вода.

Ледът се чупи на изгарящи пътеки.

Остава спомен... и късче празнота.

 

 

Студено е по кожата с усет подарен.

Асфалта сив е, но защо ли свети?

Студено е, фенерите горят в мен...

Полята в очите от жена са сети...

 

/Съдбата ми... като на всичките поети./

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me