uFeel.me
В сърцето на Бурята
Автор: Andromaha,  3 ноември 2009 г. в 10:27 ч.
прочити: 631
Разбрах
ти си празен!
А мечтите ми
искат да плуват в мечти
те са жадни...
прогарят гърдите ми,
ала в мъртво море
няма живи звезди.
Уморени светкавици падат
със пречупени, мокри криле
Аз съм Буря
и влюбвам се в Вятър,
вихрен облак
е моето сърце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me