uFeel.me
В разговор...
Автор: Vital4e,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 309
(..самотна съм..)
...и твоята ръка не ме прегръща,
а как не искам аз нощта да ме поглъща...
раните ми да отвори,
да ги остави, на луната, пак да ги разпали..

..ооо,недей да вярваш ти на мене..
едно от моята уста излиза,
друго в мене стене..

...не мога да повярвам,
колко време то ще ми отнеме..
да се боря, да угасвам..
да превъзмогвам и напасвам..
да осъзная, да копнея..
да го почувствам,..изживея..

(..за сърцето..)
...позволявам, заповядвам,
то се дърпа и крещи,
не иска да боли..
...иска в радостта си да угасне и последен удар да дари...
..на този, който му го позволи...


(29.03.2005г.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me