uFeel.me
В паяжинна мрежа
Автор: tinarosivoice,  11 април 2013 г. в 07:44 ч.
прочити: 262
Пленена в паяжинна мрежа
едва ръката си протягам...
търся пътека безметежна
където мога да избягам...

На ангели войнството зова
на помощ срещу армия зла!
Не просто моля... умолявам...
нужен ми е път и светлина!

За летеж е късно... или рано...
само Бог знае кога... докъде...
Къде остана, любимо рамо?
Аз още пазя топло сърце!            

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me