uFeel.me
В омагьосан кръг
Автор: miri,  31 октомври 2010 г. в 12:30 ч.
прочити: 399
В омагьосан кръг се свивам
и сякаш почвам да олеквам.
Човек ли съм?! Или енергия?
На нищо вече не откликвам.

Някой издуха светлината,
но и мрак не ме прегръща.
Уж стъпила съм на земята,
а в небето се усещам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me