uFeel.me
В огън изгорях
Автор: beibi,  21 март 2011 г. в 07:31 ч.
прочити: 362
Ох, да знаех сега къде си ти…
тъгата като сняг ще се стопи… 
ох, да знаех къде си ти…
няма толкова да боли…
 
Не разбирам…
какво ли толкова сгреших…
страхлив ли бях,че не те спрях…
дим не видях,но в огън изгорях…
 
Всички  ми казват…
не си за мен,
да те забравя в този ден…
изгарящ от болка и тъга…
 
Не съм готов за раздяла…
не съм готов да те забравя…
искам с теб да живея…
искам с теб да остарея…
 
Да знаех само къде си ти…
прошка да потърся в твоите очи…  
нощта в огън няма да гори…
а само любов ще ни шепти…
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me