uFeel.me
В мокрите огледала
Автор: tinarosivoice,  5 март 2013 г. в 21:11 ч.
прочити: 213

Вятърът - топъл немирник -
всички облаци отнесе
 
и избърса тежки сълзи
от лицето на небето...

В мокрите огледала
ясно синьо засия...
  
Слънцето весело и то, 
ярко бляскаво кълбо, 
 

в тях радостта отрази, 
усмихна цветя и треви

след шарените дъги 
както преди да вали...          

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me