uFeel.me
В мъглата
Автор: bizcocho,  7 март 2009 г. в 22:41 ч.
прочити: 399
Много пъти в мъгла е сърцето,
в мъглата с него потъвам и аз
и тръгвам без да виждам пътека
не ровя в(ъв) минало,ни търся за бъдеще знак...

Лъч от слънцето чакам да светне
и...пътеката се превръща в път
и на дъгата багрите цветни
усмивката в очите красят.

Само спомен мъглата остава
и рядко в стихове връщам се там.
Обричам я аз на забрава,
защото не искам живот да и дам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me