uFeel.me
В любовта
Автор: dgeorgieff,  13 май 2011 г. в 00:56 ч.
прочити: 180
В любовта си без любов,
аз скитам се в живота празен,
макар красив и тюркоазен
и с образи пълен и ужасен.
В свят на обич без любов
вървя прегърбен от любов
и жаден за нечия обич.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me