uFeel.me
В леглото ми от люляк бял
Автор: Andromaha,  25 септември 2009 г. в 22:22 ч.
прочити: 520
Обичам да заспивам
в леглото си от люляк бял,
сред нежните цветчета се опивам,
гори зелени... шепот на вода
и хиляди цветя облени
с роса сияеща като разбит кристал

Докосвам те... и всичко се събужда,
смехът ми се е разпилял
Докосваш ме... от друго нямам нужда
в съня ми ти си люляк бял.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me