uFeel.me
В едно изречение
Автор: panterka,  16 юли 2012 г. в 15:06 ч.
прочити: 372
Когато един ден, внезапно почти,
без сам да знаеш как става така,
някак смутено, с тъжни очи,
ти каже \"сбогом\" любовта
и късно разбереш, уви,
колко много за теб тя значи,
ще плачеш горчиво, но без сълзи,
защото мъжете не плачат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me