uFeel.me
В един без двадесет...
Автор: pin4e,  12 март 2011 г. в 11:39 ч.
прочити: 693
Дойдох и на рождения ти ден -
горяха свещи, сякаш върху торта.
Димът им се въртеше възхитен
и влизаше в очите на иконите.

И днес съм тук. Защото губя шанс
на друго място вече да те срещам.
Издигам се под цветния таван -
светци да видя. Те - да видят грешница.

Дошла съм, мамо. Даже закъснях.
Не помня колко дълго те забравям...
Над църквата гори една звезда,
дори по обед - във един без двадесет.

2010*

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me