uFeel.me
В душата ми, която е вселена...
Автор: Andromaha,  8 септември 2009 г. в 12:18 ч.
прочити: 536
Валеше дъжд...
но никога не беше се изливал.
Светкавица...
изтръгваща дъха...
и после Гръм -
небесната бутилка се разбива!
Шампанското кипи на водопади,
разлива се по каменната чаша,
рисува кухини...
вдълбава кехлибари,
а Бог брои сълзите на Земята!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me