uFeel.me
В деня когато...
Автор: ninaaa,  15 март 2013 г. в 17:49 ч.
прочити: 291

В деня когато слънцето се скрие,

аз ще дойда за да засветя,

аз ще дойда за да открия,

светлината и вечната магия.

 

В деня когато някой те намрази,

аз ще дойда за да те прегърна,

аз ще дойда и не ще си тръгна,

ако го направя знай, че ще се върна.

 

В деня когато всеки те забрави,

аз ще дойда за да те запомня,

аз ще дойда за да остана,

все пак любовта била за двама.

 

Защото някой ден това ще стане,

само аз единствена ще се боря,

само аз единствена ще тичам,

само аз ще дойда за да те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me