uFeel.me
В бяло
Автор: Naransina,  16 юли 2011 г. в 17:17 ч.
прочити: 297

Съдбата в бяло е капризна годеница.
За всеки жест на годеника си следи.
По красота и ум не се увлича.
Не вярва в думи. Нито на сълзи.
Като река планинска, път си прави.
И носи в себе си най-ледени води.
Двулик ли си, не я търси тогава.
Тя не прощава. Ще те потопи.
Ръцете и - криле на неми лебеди...
Признават само вярност. Безусловна.
В косите и - два златни гребена.
Владеят скиптъра и трона.
Не е от този свят. И няма
да стъпи някога за смисъл в него.
Облечена в небесна власт изцяло,
безсмъртната Любов тя следва...
Не ме целувай, ако нямаш тази сила.
Иди си днес, не си ли верен рицар.
Аз не за смърт сега съм се родила.
Съдбата в бяло е капризна годеница...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me