uFeel.me
В беззвездна нощ...
Автор: Slava56,  9 април 2009 г. в 11:59 ч.
прочити: 422

В беззвездна нощ прочетох твоя стих
и рой звезди в душата ти открих!
Отсипах си... добавих топлина...
замесих питата от светлина...
На всеки тъжен в този свят голям
по залък звездна обич с теб ще дам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me