uFeel.me
В асансьора
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 288

В асансьора

в асансьора се сблъскахме

с неразрешими проблеми

ти не ми казваше

а аз се срамувах

да натисна бутона за моя етаж

посегнахме заедно

но се дръпнахме бързо

смутени банално

от свойта решителност

с координирани действия

блокирахме ъглите

започнахме да рием

като бик на корида

гледахме смело в свойте обувки

хвърляхме погледи

бързи изплашени

свирепи в бутоните

извиняващи в другия

посегнахме пак

и пак се отдръпнахме

сломени предаващи се

на таз ситуация

накрая се сбутахме

на вратата измъчени

озлобени към другия

но пазещи тайната си

как никой не каза

а пък ний не погледнахме

на вратата

със букви

грижливо изписани

висяла табела

АВАРИЯ ПОЛЗВАЙТЕ СТЪЛБИТЕ

ха

между другото

живеем на първия

врата до врата

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me