uFeel.me
В ъглите
Автор: Laska,  16 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 458
Огънят в камината
замира,
островърхи сенки
стаята изпълват...
Уморени от летене,
в ъглите сгушват се
мечти.
Мрак напира...
Тишина...

Студеният сатен боде
от самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me