uFeel.me
В ада
Автор: stefyvas,  9 юли 2012 г. в 07:07 ч.
прочити: 323
Вчера слезнах за малко в ада,
а там клиентелата много млада.
       
Бяха открехнати адските двери.
Очаквах да срещна пенсионери.
       
Ей така, да им поседя на гости.
без багаж - само по кожа и кости.
       
То, вътре, фраш - народ, народ,
живота изглеждаше много гот.  
       
Ех, наистина имаше казани,  
имаше и намазани с катрани.  
       
Хората - ми се видяха доволни,
не мязъха нас - гладни и болни.
       
Ами, не стигнах до кръгът девети,
местата и там също бяха заети.
       
И се почудих к`ъв е тоя наплив,
и пълно с народ - млад и красив.
       
Все едно бяха на дискотека,  
и като на поклоненията в Мека.
       
Сега един въпрос ще им отпоря,
ама на к`ъв език да ги заговоря.
       
И в този миг дяволът ме зарита,
и на чист българки ме попита.  
       
Имаш ли за преизподнята виза,
при нас само с връзки се влиза?

Моята особа взе нещо да мънка,
и сатаната ме изхвърли навънка.
       
Един колега за косата ме хвана,
и не ме остави в ада да остана.

В ада не се ходи по желание,
това е награда, а не наказание.
   
 
 
       
09,07,2012 г. Н.Василев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me