uFeel.me
В ТАЗИ ТОЧКА
Автор: tinarosivoice,  2 февруари 2013 г. в 08:31 ч.
прочити: 175

Разстояния,
свиващи се до точка на кипене,
отварят очи...  
разсеяно
топлят с лъчи онези,
които умеят да пеят
през болка,
понесли вини...
утешени-докоснати, 
обвързано раними -
гонени от вятъра листи, 
отронили стих...
В тази точка - 
безпогрешно намиране,
като пчели,
цветето да продължи...
мигове пътуващи
случили се и преди.
Какво е и как
тече между тях
непонятно...
оставя бъдещето да реши.                   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me