uFeel.me
В ТАЗИ СВЯТА НОЩ
Автор: marcheto_73,  25 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 557

В тази свята нощ,

нощта на Божието Рождество. Нощ на светли надежди.

Нощ на вяра в бъдните дни.

Нощта, в която стават чудеса.

Когато Коледния дух е жив -

нека всички станем по-добри.

За миг да забравим всички злини.

Нека във всеки един човек,

заблести Витлеемската звезда.

По пътя на доброто да ни води.

Да има радост, винаги в детските очи.

В тази свята нощ на Божието Рождество.

светът наново да се прероди,

за по-добри и мирни дни.

Мир и щастие навсякъде да цари.

 

Честита Коледа на всички от сайта, весели празници. Здраве, щастие и късмет Ви желая.

25.12.2007г.

гр. Варна

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me