uFeel.me
В ТАКАВА НОЩ МЪЖЕТЕ КОЛЕНИЧАТ
Автор: theheart_ofthefire,  9 юни 2011 г. в 19:11 ч.
прочити: 616

В такава нощ мъжете коленичат,

когато боса в табора танцува

една жена,  накичила гърдите си

с трендафили и без да се срамува

 

ще разпилее дяволи в косите си,

ще пие вино - няма да ги пита.

И после нека! Нека е отричана!

По котешки след нея се облизвали

 

глупците, а мъжете са се биели

и плюели на всичките поверия.

По цигански я мразели и искали.

Тя ги целувала. И после чезнела.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me