uFeel.me
В СВЕТЛАТА СТРАНА
Автор: longin,  1 юли 2011 г. в 20:26 ч.
прочити: 184
Върху ветровете 
Можеш ли 
С мир да спиш
С шепите да гребнеш
Всичко да простиш
Ръцете ти
Да са коприна
Очите ти
Картина
Сърцето ти 
Да не е лед 
Или желязо
А топло
Обичащо и младо
Сладост е
Земята да я галят
Босите нозе
Звук е
Да чуеш 
Туптящото сърце
Ветровете имат си мечта
Да рошат 
Нечия коса
Живей в светлата страна

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me