uFeel.me
В СВЕЩЕНИЯ НЕТЛЕН
Автор: tinarosivoice,  22 юли 2009 г. в 19:43 ч.
прочити: 323
Обратно към началото
отлитащо пътувам...
спирално със махалото
живота си сънувам...
Окрилена  и вярна 
от раните лекувам 
съдбата си коварна
и с  утрото  ликувам!..
Няма го още роден
мене да  промени!
В любовния  си плен
ярка кръвта  кипи! 
Всеки миг блажен
пробудно ме държи...
в свещения нетлен
искрящото струи!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me