uFeel.me
В СЪБОТА
Автор: hair,  24 януари 2012 г. в 17:50 ч.
прочити: 221

Във събота камбаните не бият,

пустее шумният площад,

във събота и вълците не вият,

забравили за своя вълчи глад.

 

Във събота летят големи птици,

във събота мирише на смола.

Скиторят перхидролени девици

по улиците на греха.

 

Във събота очите ми са дръзки,

забравям в къщи тъмния си шал

и хуквам като диво хъски

отвъд леда на ежедневната печал.

 

Недей във събота! Не се обаждай!

Във събота пораствам с милиметър висина,

във събота с огради не ограждай,

тъй скъпата ми еднодневна свобода.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me