uFeel.me
В РЪЦЕТЕ НА СЪДБАТА
Автор: texima.ltd,  19 юли 2010 г. в 09:23 ч.
прочити: 353
Чувствам се изпразнена до край,
торнадо сякаш мина върху мен
засмука всички спомени и чувства,
опустошена е душата ми съвсем.

А чувствата дълбоки трайно проверени
бледнеят  като стари снимки от албум
Поглеждам там и цялата настръхвам,
че не можаха да намерят верния подслон.

И  ето година след година се изнизват,
в огледалото ме гледа  друг портрет
а те  годините остават отпечатък,
но за душата ми все още няма лек.
     
Реших,че няма смисъл да очаквам
погледа любим и топлите ръце,
оставих се изцяло на съдбата
дано да бъде по-решителна от мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me