uFeel.me
В ПРОЗОРЕЦА
Автор: tinarosivoice,  26 август 2009 г. в 15:43 ч.
прочити: 319
След бурята дъжд ромоли
приспивната своя песен
и танцът на капки струи
в прозореца чист и весел...

Прохлада след задуха тежка
открива простори добри...
по тясната моя пътечка
горещото се умори...

Разтварям листенца трептящи -
всяко на стъбълце -
отпила в зората творяща
от влагата на ръце!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me