uFeel.me
В ПОЛЮСИ
Автор: tinarosivoice,  9 май 2009 г. в 14:27 ч.
прочити: 295
Разкъсват се мислите
в полюси...
Зелени са листите
в погледи...
Божурена кръв
по градините
и цветни лалетата,
милите...
Въздишка по лято
и полет
в дъждовно дочакана
пролет!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me