uFeel.me
В ПЪТУВАНЕ КЪМ СЕБЕ СИ
Автор: aza_9,  22 юли 2011 г. в 16:11 ч.
прочити: 173
- ПОСВЕТЕНО -

ЖИВОТА НИ ВЕЧЕ СЕ РАЗПАДА НА ПРАХ
ОБРЕЧЕН НА РАЗРУХА И НА ЗАБРАВА
А ТИ, ПРИЯТЕЛЮ, ТРЪГВАШ БЕЗ СТРАХ
КЪМ ПРЕМЕЖДИЯ, КАТО НА ЗАБАВА

НА ПЪТ НЕИЗВЕСТЕН ТРЪГВАШ ТИ ДНЕС
НА ПЪТ ТРУДЕН И МНОГО ДАЛЕЧЕН
ЗАГЪРБИЛ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ И ПРОГРЕС
НА БОЛНИ И НЕЩАСТНИ СЕ ОБРЕЧЕ

ЩЕ ПЪТУВАШ НАВЪТРЕ КЪМ СЕБЕ СИ
ЗА ДА ОТСЕЕШ ЗРЪНЦЕТО ИСТИНА
ДА РАЗБЕРЕШ ДОБРЕ ЛИ СИ, ЗЛЕ ЛИ СИ
И ДОКОЛКО Ч О В Е К СИ НАИСТИНА...


aza_9

22.07.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me