uFeel.me
В НАВЕЧЕРИЕТО
Автор: e_mima,  27 януари 2013 г. в 16:48 ч.
прочити: 325
Отгръщам нова страница в живота.
Открай докрай със поглед изучавам чистотата.
Очите ми са плувнали в безупречното бяло
на бъдещето, зажадняло за изява. 
И в този миг съзирам капка дъжд
върху коленете на чакащия лист.
Кое ли е накарало съдбата да избърза? 
Недостига на време или излишъка
на преповторените дни.
Започвам отначало с надежда
да забуля издайническите следи.
Под пръстите ми времето изплува
с една единствена ръждива хризантема.
Не е била петно дъждовната вода,
а радостна сълза на превърната
в действителност мечта. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me