uFeel.me
В МЕЧТИТЕ ОБХОЖДАМ
Автор: mitivan,  20 юни 2012 г. в 18:34 ч.
прочити: 325

В мечтите обхождам до края Земята

и пак съм кормчия на моя си сал,

остана зад мене във здрача тъмата,

и пътя, по който до тук съм вървял.

 

Ще търсиш моята душа неразбрана:

„Къде си сега приятелю, овен?

Какъвто те срещнах – такъв си остана,

а исках да мислиш и ти като мен!“

 

„На твоята яхта си ти капитана,

под твоя команда са две дъщери,

с попътния вятър, на път в океана,

посоката вярна за тях избери.“

* * *

Все още обхождам с мечтите Земята,

но вече кормчия съм на нов параход,

а сала оставих зад мен в тъмнината,

завързан на кея край речния брод.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me