uFeel.me
В КРЪГОВРАТА НА ЖИВОТА
Автор: aza_9,  3 юни 2011 г. в 19:32 ч.
прочити: 375
ВЪРТИ СЕ ЖИВОТА МИ
ТУ БЕДЕН, ТУ БОГАТ,
ВЪВ  ВЕЧНИЯ  СВОЙ
ЛУДЕШКИ КРЪГОВРАТ.

СЪС СЪЛЗИ В ОЧИТЕ
И С ТОЛКОВА СМЯХ,
ДОСТОЙНО ЛИ АЗ
СВОЯ ПЪТ ИЗВЪРВЯХ?

ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ...
ТЕ ПРОГОНВАТ СЪНЯ,
А МОРНАТА НОЩ
ОТТЕГЛЯ СЕ БАВНО,

СЪС СВОЯТА ПРОЗА
ПРИИЖДА ДЕНЯ
И ЗА СТАРИ ГРЕШКИ
НЕ НОСИ ДАВНОСТ...

ИЗНИЗВАТ СЕ ДНИТЕ
НА МОЯ ЖИВОТ,
НО ДНЕС АЗ СЪМ
МНОГО БОГАТА!

С БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ
КЪМ СВОЯ НАРОД,
СЪС СРЕБРО В КОСИТЕ
И ЗЛАТО В ДУШАТА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me