uFeel.me
В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ
Автор: edelvais,  1 юли 2012 г. в 07:42 ч.
прочити: 325

В светлината на твоето светло

и аз съм светлина.

В топлината на твоето топло

и аз съм топлина.

В добротата на твоето добрó

и аз съм добра.

В чистотата на твоето чисто

и аз светя от чистота.

Благодаря ви – светлина,

топлина, добротá, чистота!…

Днес сякаш всички

добродетели са в рецесия.

С благослов пожелавам

добродетелите да се множат

в  геометрична прогресия.

Нека добродетелите да нарастват

с вълшебна честота у всеки човек,

защото те са чистота

за всяко време, чистота с ек!

Нека да е добродетелен

всеки човек в новия – ХХІ-ия век!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me