uFeel.me
В ДЯВОЛСКИ КАПАН
Автор: fenix,  19 юли 2012 г. в 15:51 ч.
прочити: 378
Приятелството как да защитиш,
във свят манипулиран от джуджета?
Във който свят ти прав ако вървиш,
краката режат чак до коленете...

Как да раздаваш вяра... доброта,
щом идолите ти са най-неверни?
С хвалби да храниш болна суета,
кому са нужни думи лицемерни?

Главата как да вдигнеш щом си роб,
във собствената, скапана държава?
Покорно мъкнем тежкият хомот...
и да разсъдиш мозък не остава!

И колко още... скитащи слънца,
далече от дома си ще изгряват?
Нали сме всички, мамка му, деца
на тоз народ, защо ни подиграват?

Бушува в мен! Надига се вулкан
и всеки миг заплашва да изригне.
Затворени сме в дяволски капан...
и светлото не може да проникне!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me