uFeel.me
В ДЪНОТО НА ТУНЕЛА
Автор: carolin,  16 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 487

Нощ на сенки,точно в полунощ е,

нощ без залеза дошла.

И моят сън отново лош е,

каква и колко съм била.

 

Затворена в живота на осъдена,

поемам точно в тази нощ,

към рая,от който бях изпъдена,

ранена в душата като с нож.

 

Нощ на призрачни видения,

без звезди,луна и пак незнам,

поела с хиляди съмнения,

какво ли точно ме очаква там...

 

Следи от стъпки хиляди пред мен,

но назад следа от мойте няма.

Не зная вече,нощ е или ден,

вървя,а сякаш сянка ставам.

 

Без дъжд,без сняг,без локви под краката,

за таз картина може би си чел.

Без хора,улици,заставаш пред вратата,

в дъното на дългия тунел.

 

Дали да чукаш там,или да чакаш,

а там дали е дявол,Бог или съдия,

дали нагоре или пък надолу падаш,

не знам,но крачка и ще разбера...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me