uFeel.me
Ужасно ме стягат ръкавите
Автор: smile1,  16 януари 2011 г. в 22:28 ч.
прочити: 473
Ужасно ме стягат ръкавите на ризата бяла,
От безсилие идва ми чак да крещя,
кой ли ги стегна не съм даже разбрала,
санитарят, или доктора ме докара така.
До мен е застанал Бонапард с горда осанка,
Червената шапчица къса горски цветя,
слънчогледи рисува Гог с палитра, на сянка,
Мария Тереза прегръща своите 16 деца.
Насреща ми тича рицар с бяла якичка,
прегръща ме здраво с железни ръце,
той знае коя съм – една романтичка,
ех…
тези ръкави как стягат това малко сърце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me