uFeel.me
Уж е празно, а тежи...
Автор: Irresistible,  7 април 2011 г. в 18:40 ч.
прочити: 198
В отпуска го пуснах да излезе


от любов и радости, от болки и лъжи,



дълбоко в мене да се скрие, да изчезне,


уж празно е сърцето ми, а ми тежи.







Нищото оковите си сложи



не на ръцете ми, а на душата,



закони с нови заповеди то наложи -



предадох се. Отпуснах се. Апатия!







И следвам вече правилата - 



подвластна уставите му научих



и нова - пуста съм, а миналата



в снимките от някога заключих.







Изтрих усмивките и блясъка



от лешниковите очи, сега изстинали.



Отеква някъде далече крясъкът



на всички чувства вече преотминали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me