uFeel.me
Уют и хлад
Автор: Laska,  7 декември 2009 г. в 21:15 ч.
прочити: 549


На пианото клавишите
са черно-бели.
Стъпват меко,
тихо,
но от тях
като че ли хлад повява
и в синя гама
винаги звучат.
А цигулката,
дори
от струните опънати до болка
да проплаква,
мелодия
в топло-алената багра
извайва с лекота.
Цигулка и пиано -
уют и хлад в едно,
преливат в нежен
виолет.



Aurora Borealis

http://www.youtube.com/watch?v=mVRfM_KH9SI&feature=player_embedded



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me