uFeel.me
Увлечена в превода
Автор: tinarosivoice,  21 март 2013 г. в 22:47 ч.
прочити: 195

Увлечена в превода докосвам души на поети,
близко - далечни, и тъжни , и весели, искрени.
Пея с тях и аз , и обличам нотни дрехи, взети
от неповторимо повторими изискани вселени!
В музика нежна в словата, изречени от всеки
инструмент на музиканта от огромния оркестър,
нотите блестят в движение, рисуват цветно
светликово разнообразни пиеси от целия спектър!       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me