uFeel.me
Утро!
Автор: zi_Spider,  29 април 2010 г. в 22:30 ч.
прочити: 357
Мечти с неволи – утаена смес:
изпиваме я утро невидели…
Живеем вчера със страха за днес,
с очи – слепци, чела навели.

Безкрайно чакащата гласност,
през мрежата – сълзите процедени,
през мрежата – напираща опасност:
ний ще потънем тихи и смирени!

Това сме ние – цветове в нощта
прострели все мечтите си към теб,
към тебе Утро – бъдеща мечта,
за да те върнем в сивия ни свет…

2010-04-29

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me